Basket Talk

Ο Μάκης Γιατράς... σταμάτησε Ισπανίδα διαιτητή την ώρα φιλικού αγώνα (video)

Ο Μάκης Γιατράς... σταμάτησε Ισπανίδα διαιτητή την ώρα φιλικού αγώνα (video)
Τον... εκρηκτικό του χαρακτήρα από το πρώτο κιόλας φιλικό εκτός Ελλάδας στον πάγκο της Εθνικής Νέων έδειξε ο Μάκης Γιατράς ο οποίος το βράδυ της Κυριακής «μπούκαρε» στο παρκέ και σταμάτησε (!) εν ώρα αγώνα Ισπανίδα διαιτητή ζητώντας εξηγήσεις ενώ πριν το ημιχρόνο είχε ήδη αποβληθεί!
Το συμβάν έλαβε χώρα μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου από τα δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της Εθνικής Νέων κόντρα στην αντίστοιχη της Ισπανίας στην πόλη Καντίθ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στην εν λόγω διαιτητή στην προηγούμενη επίθεση της Εθνική μας και μετά από επιτυχημένο κάρφωμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μπήκε στο παρκέ και με τα χέρια σταμάτησε την Ισπανή διαιτητή ζητώντας εξηγήσεις... Φυσικά χρεώθηκε με τεχνική ποινή την ώρα που το κοινό τον αποδοκίμαζε έντονα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Πάντως το επεισόδιο αυτό δεν ήταν το μοναδικό αφού περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γιατράς χρεώθηκε και με 2η τεχνική ποινή από τους διαιτητές και έφτασε μέχρι τον αντίπαλο πάγκο για εξηγήσεις.



Οι διαιτητές μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν περίπου 10 λεπτά ζήτησαν να αποχωρήσει από τον πάγκο, ο Έλληνας τεχνικός όμως δεν έφυγε και οι διαιτητές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν!



Τελικά μετά από νέες διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο Εθνικών ομάδων ο Γιατράς πείστηκε να πάει να κάτσει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής δίχως το δικαίωμα να σηκώνεται για οδηγίες.



Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα εδώ.

www.bnsport.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0