Basket Talk

«Βόμβα» στο ΝΒΑ: Στους Τίμπεργουλβς ο Γκομπέρ, που έδωσαν... γη και ύδωρ στους Τζαζ για να τον αποκτήσουν!

«Βόμβα» στο ΝΒΑ: Στους Τίμπεργουλβς ο Γκομπέρ, που έδωσαν... γη και ύδωρ στους Τζαζ για να τον αποκτήσουν!
Ο Γάλλος σέντερ αφήνει τη Γιούτα μετά από 9 χρόνια και μετακομίζει στην... κρύα Μινεσότα για χάρη των Τίμπεργουλβς.
Σημαντική ανταλλαγή, που τάραξε τα νερά του μαγικού κόσμου του NBA, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/7), με τον Ρούντι Γκομπέρ να αφήνει τη Γιούτα μετά από 9 χρόνια και να ετοιμάζει βαλίτσες για Μινεσότα. Οι Τζαζ είχαν αποφασίσει ότι θα προβούν σε σημαντικές αλλαγές, μετά και την απομάκρυνση του επί χρόνια head coach Κουίν Σνάιντερ, στο πλαίσιο οικοδόμησης της ομάδας γύρω από τον Ντόνοβαν Μίτσελ

Οι Γουλβς βέβαια... μάτωσαν για να κάμψουν τις αντιστάσεις των «Μορμόνων» και να αποκτήσουν τον 3 φορές αμυντικό της χρονιάς στο ΝΒΑ, παραχωρώντας τον Μαλίκ Μπίσλι, τον βασικό τους «άσο» Πάτρικ Μπέβερλι, το βασικό τους «4άρι» Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, τον ρούκι Γουόκερ Κέσλερ (22ο πικ), τον Λεάντρο Μπολμάρο και τέσσερα μελλοντικά draft picks πρώτου γύρου για να βάλουν τον Γκομπέρ στο πλευρό του Καρλ-Άντονι Τάουνς. 

Ο Γάλλος σέντερ αποχαιρέτησε μέσω σόσιαλ μίντια τους Τζαζ, με τους οποίους αγωνίστηκε για 9 χρόνια και εκτός από τα... αμυντικά του βραβεία, κατάφερε να γίνει 3 φορές all star φορώντας τη φανέλα τους. Συγκεκριμένα ο Γκομπέρ έγραψε στο τουίτερ:

«Γιούτα! Ήμουν απλά ένα παιδί από την Γαλλία όταν ήρθα εδώ πριν από εννιά χρόνια αλλά το έζησα στο έπακρον από την πρώτη μέρα. Μεγάλωσα και ωρίμασα ως άντρας και ως παίκτης και είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές. Η Γιούτα και η κοινωνία της θα έχει πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Το ταξίδι συνεχίζεται. Πολλή αγάπη».
Μετά από αυτή την κίνηση, ο «ΚΑΤ» αναμένεται να παίξει περισσότερο σε θέση παουερ φόργουορντ συνθέτοντας ένα... τρομαχτικό δίδυμο στις θέσεις των ψηλών και μένει να φανεί αν αυτό είναι αρκετό, ώστε να καταστήσει τους Τίμπεργουλβς σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου...

Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0