Basket Talk

"Χτυπάει" τον Άλεκ Πίτερς ο Ολυμπιακός!

Τον Αμερικανό φόργουορντ Αλεκ Πίτερς έβαλε στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός βλέποντας στο πρόσωπό του έναν παίκτη που θα βοηθήσει στο “4” τον Σάσα Βεζένκοβ ή θα καλύψει πιθανό κενό από αποχώρηση του Βούλγαρου διεθνή φόργουορντ για τους Σακραμέντο Κινγκς και το ΝΒΑ.

Όπως ανέφερε ο Sport FM οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση και βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Πίτερς ο οποίος αρχικά είχε βρεθεί μια ανάσα από τη Φενέρμπαχτσε αλλά η τουρκική ομάδα τελικά συμφώνησε με τον πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Νεμάνια Μπιέλιτσα και απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Πίτερς. 

Ο 27χρονος και ύψους 2μ.06 φόργουορντ έχει προϋπηρεσία στο ΝΒΑ με τους Φοίνιξ Σανς τη σεζόν 2017-18 και στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη παίζοντας κατά σειρά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη τη σεζόν 2018-19 όταν και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρωλίγκα στο Final-4 της Βιτόρια. Την επόμενη σεζόν πήγε στην Εφές έχοντας 4,2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ μέσο όρο ενώ την τελευταία διετία έπαιξε στη Μπασκόνια (2020-22) έχοντας 9,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ μέσο όρο την τελευταία σεζόν όπου όμως λόγω τραυματισμού έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0