Basket Talk

Βεζένκοφ: «Ήξερα ότι με παρακολουθούσαν οι Κινγκς»

Βεζένκοφ: «Ήξερα ότι με παρακολουθούσαν οι Κινγκς»
Όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ σχετικά με την απόκτηση των δικαιωμάτων του στο NBA από τους Κινγκς
Αναβρασμός επιικρατεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την προοπτική του να αφήσει ο Σάσα Βεζένκοφ τον Ολυμπιακό προκειμένου να αγωνιστεί στο NBA, μετά και την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τους Σακραμέντο Κινγκς

Ο φόργουορντ των «ερυρθολεύκων» ρωτήθηκε σχετικέ με αυτό, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην προετοιμασία της Εθνικής Βουλγαρίας ενόψει των αναμετρήσεων με τη Λιθουανία (01/07) και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (04/07) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και εκείνος απάντησε πως: 

«Είμαι ενθουσιασμένος που τα δικαιώματά μου πήγαν σε μια ομάδα που τα ήθελε πραγματικά. Ξέρω πως οι Κινγκς με παρακολούθησαν μέσα στη σεζόν, ότι είδαν παιχνίδια μου. Δεν έχω σκοπό να παίξω στο Summer League. Θα μιλήσουμε σύντομα. Απλώς, είμαι χαρούμενος που μια ομάδα που με ξέρει, έχει πλέον τα δικαιώματά μου. Ήξερα πως αυτή η ανταλλαγή (σ.σ. των δικαιωμάτων από τους Καβς) επρόκειτο να συμβεί, δεν ήξερα όμως πώς και πότε. Ήξερα ότι οι scouts των Κινγκς ήταν στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Όλα είναι νέα για μένα, θα δούμε και θα ξέρουμε περισσότερα αργότερα το καλοκαίρι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0