Basket Talk

«Σφήνα» Παρτιζάν για Τάιλερ Ντόρσεϊ – Πρόταση 1,5 εκατομμυρίου!

«Σφήνα» Παρτιζάν για Τάιλερ Ντόρσεϊ – Πρόταση 1,5 εκατομμυρίου!

Ταράζει τα νερά στο… λιμάνι η Παρτιζάν, με πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως στον Τάιλερ Ντόρσεϊ και μπαίνει στο παιχνίδι της «διεκδίκησης» του από τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Παρτιζάν, επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ, την Euroleague, με την wild card όπου είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει λόγω της «απουσίας» των ρωσικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports από τη Σερβία προκύπτει πως η Παρτιζάν μπαίνει «σφήνα» στην υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός με Ελληνικό διαβατήριο, είχε μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο έχει λήξει. Οι «ερυθρόλευκοι» από μεριάς τους έχουν καταθέσει την πρόταση τους και βρίσκονται στην αναμονή εδώ και μια εβδομάδα.

Η Σερβική ομάδα, δεν έχει την δυναμική να ακουμπήσει «τεράστια» συμβόλαια των 2 εκατομμυρίων και θα κοιτάξει ποιοτικούς παίκτες μιας πιο χαμηλής οικονομικής κλίμακας. Ένας από αυτούς φυσικά και είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η Παρτιζάν θέλει να αποκτήσει τον γκαρντ του Ολυμπιακού, για να καλύψει το κενό του Κέβιν Πάντερ.

Οι Σέρβοι λοιπόν προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ποσό που ξεπερνάει την πρόταση που έχει καταθέσει η Ελληνική ομάδα. Το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σημαίνει πως στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει να εξετάσει και μερικές ακόμη προτάσεις οι οποίες μπορεί να παρουσιαστούν, με την Παρτιζάν να γίνεται μια από τις πιθανές του επιλογές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0