Basket Talk

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς: «Περιμένουμε την απάντησή του στην καλή πρόταση που του κάναμε»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς: «Περιμένουμε την απάντησή του στην καλή πρόταση που του κάναμε»

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Νεμπόισα Τσόβιτς, αναμένει την απάντηση του Ράντονιτς στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Ο Ντέγιαν Ράονιτς συγκαταλέγεται τις τελευταίες μέρες μέσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όμως η καλή δουλεία του στον Ερυθρό Αστέρα, τον καθιστά περιζήτητο στην ηγεσία του συλλόγου, η οποία δεν αναμένεται να «καταθέσει τα όπλα».

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς, ανέφερε πως η πρόταση στον Μαυροβούνιο κόουτς είναι πολύ καλή από οικονομικής άποψης και πως περιμένει την απάντηση του.

«Του έχουμε κάνει την πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του εάν θα τη δεχτεί ή όχι. Από οικονομικής άποψης η πρόταση είναι καλή», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας στον τηλεοπτικό σταθμό «TV Pink» σε ερώτηση σχετικά με τον Ράντονιτς.

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις παικτών, πρόσθεσε: «Φυσικά και όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας. Έχουμε ένα εγγυημένο μπάτζετ. Θέλαμε να κρατήσουμε και τον Ντέγιαν Νταβιντόβατς και τον Όγκνιεν Ντόμπριτς. Αλλά, η ΤΣΣΚΑ του έδωσε τα διπλά από αυτά που του δίνουμε», τόνισε.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0