Basket Talk

Εθνική: Εισιτήρια τέλος ενόψει Μεγάλης Βρετανίας - Sold out το κλειστό της Νεάπολης

Εθνική: Εισιτήρια τέλος ενόψει Μεγάλης Βρετανίας - Sold out το κλειστό της Νεάπολης
Εξαφανίστηκαν τα τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια που διατέθηκαν στην Λάρισα για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Μεγάλη Βρετανία.
Η Λάρισα έχει μπασκετικό κοινό, το οποίο αναμένεται να δηλώσει βροντερό παρών στην τελευταία υποχρέωση της «επίσημης αγαπημένης» για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Είναι άλλωστε μεγάλη η ζέση σε μία πόλη η οποία δεν είχε μέχρι και σήμερα την ευκαιρία να φιλοξενήσει και να δεί από κοντά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο γεμάτο κλειστό της Νεάπολης θα κάνει το ντεμπούτο του ο Δημήτρης Ιτούδης, ενώ άπαντες αναμένουν να δουν όμορφο μπάσκετ απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η Λάρισα αγκάλιασε την Εθνική Ανδρών από την πρώτη στιγμή και το έδειξε και έμπρακτα: Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου είναι ήδη sold out!

H Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη. Αποδείχθηκε και στη Θεσσαλία, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και η γεμάτη εξέδρα θα είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό της στην τελευταία της μάχη στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ευχαριστούμε όσους έσπευσαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δίνουμε ραντεβού στις 30 Ιουνίου στις 20.00 στο ΕΑΚ Νεάπολης».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0