Basket Talk

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό - Είμαστε σε επαφή με τον Ιτούδη, είναι τιμή να με θέλει στην Εθνική!»

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό - Είμαστε σε επαφή με τον Ιτούδη, είναι τιμή να με θέλει στην Εθνική!»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έδωσε απαντήσεις για το μέλλον του, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον θέλουν να συζητάει με τον Παναθηναϊκό για να καθήσει στον πάγκο του, τονίζοντας πως προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό. Παράλληλα αναφέρθηκε στην Εθνική Ομάδα, λέγοντας πως μιλάει με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία του να είναι στη διάθεση της Επίσημης Αγαπημένης!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, στο πλαίσιο του διεθνούς σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στο κλειστό του Πανελληνίου: 

Σχετικά με τα σενάρια περί Παναθηναϊκού και το μέλλον του: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη και την περίπτωση να συνεργαστούν στην Εθνική Ομάδα: «Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες στην Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0