Basket Talk

Παπαπέτρου: «Τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά των παραθύρων!»

Παπαπέτρου: «Τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά των παραθύρων!»
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για τη νέα εποχή της Εθνικής Ομάδας, θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στα παράθυρα, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη.  
Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ της «Επίσημης Αγαπημένης», Ιωάννη Παπαπέτρου στο πλαίσο της media day της Εθνικής Ομάδας

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα που είμαστε ξανά μαζί, τα περισσότερα παιδιά. Ξεκουραστήκαμε λίγο και τώρα πάλι μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη, για την εικόνα της ομάδας και τον πήχη που από μόνος του είναι πολύ ψηλά. Η ομάδα έχει πολύ καλό νέο αίμα και ο κόουτς μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία και την παρουσία του σαν οντότητα. 

Μαζευτήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία. Μετά θα υπάρχει ένα διάστημα ξεκούρασης. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι το Ευρωμπάσκετ. Οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που έπαιξαν στα παράθυρα. Όχι από μας που δεν παίξαμε, αλλά από όλο τον κόσμο και κάθε Έλληνα που αγαπά το μπάσκετ. Δείχνει πόσο έτοιμα είναι όλα τα παιδιά να θυσιάσουν κομμάτια του εαυτού τους, να αψηφήσουν την κούραση και να βοηθήσουν για να πετύχουμε κάτι που θα είναι πολύ καλό για όλους μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0