Basket Talk

Εποχή Σπανούλη στο Περιστέρι!

Εποχή Σπανούλη στο Περιστέρι!
Αναμονή… τέλος για την περιβόητη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του Περιστερίου με τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “Πρίγκιπες της Δυτικής οχθης”.

Δεκαπέντε μήνες μετά τον τελευταίο του αγώνα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στη Χίμκι στο ΣΕΦ ο Βασίλης Σπανούλης φοράει… κοστούμι. Άφησε μία και καλή στο ντουλάπι των αναμνήσεων τα “σνίκερς” του και ανέλαβε την πρώτη του δουλειά και μάλιστα κατευθείαν ως πρώτος προπονητής μιας ιστορικής ομάδας μπάσκετ σαν του Περιστερίου με στόχο να την οδηγήσει ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου” ήταν τα πρώτα λόγια του Λαρισαίου κόουτς μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας και πρόσθεσε: “Το Περιστέρι είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0