Basket Talk

Καρίμ Αμπντούλ - Τζαμπάρ: «Έχω βάλει μόνο ένα τρίποντο, θέλω άλλα 2999 για να φτάσω τον Κάρι»

Καρίμ Αμπντούλ - Τζαμπάρ: «Έχω βάλει μόνο ένα τρίποντο, θέλω άλλα 2999 για να φτάσω τον Κάρι»
Ο θρύλος του NBA Καρίμ Αμπντούλ - Τζαμπάρ φιλοξενήθηκε στον Τζίμι Φάλον, όπου και χάρισε στο κοινό μία υπέροχη συζήτηση γεμάτη χιούμορ και ιστορικά γεγονότα. 
Το όνομα του 75χρονου σέντερ άρρηκτα συνδεδεμένο με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ένας εκ των κορυφαίων που έπαιξαν το άθλημα, με έξι κατακτήσησεις πρωταθλημάτων, δύο MVP, αλλά και με τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στην διοργάνωση, φιλοξενήθηκε στην πασίγνωστη νυχτερινή εκπομπή «The Tonight Show».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδού της εποχής που αυτός αγωνιζόταν, στις παρατηρήσεις που του έκανε ο προπονητής του, αλλά και στο σήμερα... όπου πραγματοποίησε αναφορά στον πρόσφατο πρωταθλητή, Στεφ Κάρι.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του
«Πιο παλιά μπορεί να έπαιρνες 10 τρίποντα σε ένα ματς. Πλέον μπορεί να πάρεις τόσα σε μία περίοδο. Οι εποχές αλλάζουν. Είμαι ο κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ και έβαλα μόνο ένα τρίποντο. Ο προπονητής μου έλεγε 'θα σουτάρεις από εκεί, αλλιώς μπορείς να έρθεις να κάτσεις εδώ δίπλα μαζί μου'. Έβαλα μόνο ένα τρίποντο, το 1986 και μάλιστα τυχαία. Πήρα ένα ριμπάουντ και ήμουν μόνος μου στην γωνία. Δεν ήθελαν να με μαρκάρουν και το πήρα. Έχω ακόμα πάνω από 2999 για να πιάσω τον Στεφ Κάρι».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0