Basket Talk

Βαγγέλης Λιόλιος: «Κατέθεσα μήνυση εναντίον του κ. Γιαννακόπουλου!»

Βαγγέλης Λιόλιος: «Κατέθεσα μήνυση εναντίον του κ. Γιαννακόπουλου!»
Αποκαλύψεις από τον Βαγγέλη Λιόλιο, πρόεδρο της ΕΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί.
«Βόμβες» από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί την Τρίτη (21/06).

«Κατέθεσα μήνυση εναντίον του κ.Γιαννακόπουλου για την συκοφαντική ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΕΟΚ. Θα καταθέσω και αγωγή ζητώντας ένα πολύ μεγάλο ποσό που θα πάει σε όλα τα ελληνικά σωματεία!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες της ΑΕΚ.

«Η επίσημη θέση της ΚΑΕ αναφέρθηκε σε εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι υπόνοιες, είναι θέση. Εννοείτια ότι πήγαμε όλες τις καταγγελίες στον εισαγγελέα. Όπως και δημοσιογράφων που υποστηρίζουν τις θέσεις αυτές. 

Έμαθα ότι η ΑΕΚ πήγε στον εισαγγελέα για κατάθεση. Περιμένω να καταθέσει για το εγκληματική οργάνωση. Είναι υποχρεωμένη να μας δώσει στοιχεία, αλλιώς είναι ποινικό αδίκημα. Να πάει σε ΓΓΑ και να πέσει άπλετο φως. Να μάθουμε ποιοι είναι στην εγκληματική οργάνωση, αλλιώς υπάρχει θέμα. Δεν μπορεί να καταγγέλει κάποιος γενικά το ελληνικό μπάσκετ», ενώ συμπλήρωσε για τα ban της «Ένωσης».

«Έλαβα χαρτί από τη FIBA με αφορμή τα ban, κάτι το οποίο είναι προσβλητικό. Έχουμε παγκόσμια πρωτιά στα ban. Ξεφτιλιζόμαστε ως χώρα!»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αποφάσεις του έκτακτου ΔΣ του ΕΣΑΚΕ:

«Παράνομη η απόφαση του έκτακτου ΔΣ του ΕΣΑΚΕ να δώσει παράταση σε 4 ομάδες που δεν πήραν άδεια (ΑΕΚ, Άρης, Απόλλων Πάτρας, Λάρισα). Ο νόμος θα εφαρμοστεί, οι 4 ομάδες αν δεν δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα».
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0