Basket Talk

Ανανέωσε μέχρι το 2024 με την Ζενίτ ο Μάνος Παπαδόπουλος!

Ανανέωσε μέχρι το 2024 με την Ζενίτ ο Μάνος Παπαδόπουλος!

Στην Ζενίτ θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μάνος Παπαδόπουλος, με την ανακοίνωση της ομάδας να το επισημοποιεί και τον ίδιο να διατηρεί τον ρόλο του ως αθλητικός διευθυντής!

Βρίσκεται στην Ρωσία την τελευταία διετία, μετά από 30 χρόνια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, και θα συνεχίσει εκεί! Ο λόγος για τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, για να γίνει αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ.

Αισίως λοιπόν, ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα διατηρήσει τον ρόλο του μέχρι και το 2024.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας:

«Ο έμπειρος Έλληνας ειδικός θα συνεχίσει να εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Ο Μάνος εντάχθηκε στη Ζενίτ το καλοκαίρι του 2020. Πριν από αυτό, ο αξιωματούχος εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια στον ελληνικό «Παναθηναϊκό», όπου από μάνατζερ της ομάδας νέων έγινε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου.

Ο Μάνος είναι 19 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, 15 φορές Κυπελλούχος Ελλάδος, 6 φορές πρωταθλητής Euroleague, νικητής του International Cup και την περασμένη σεζόν μαζί με τα γαλανόλευκα-μπλε αναδείχτηκε ταυτόχρονα και πρωταθλητής της VTB United League. και πρωταθλητής Ρωσίας.

Ευχόμαστε επαγγελματικές επιτυχίες μαζί με την ομάδα τη νέα σεζόν.»

 

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Μάνος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι την επόμενη σεζόν, με την υποστήριξη του συλλόγου και με έναν προπονητή υψηλής κλάσης, θα φτιάξουμε ξανά μια πολύ αποτελεσματική ομάδα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0