Basket Talk

Οι συγκινητικές στιγμές με τον Πάμπλο Λάσο στο τέλος του 4ου τελικού, που έφερε το 36ο πρωτάθλημα της «βασίλισσας»! (video)

Οι συγκινητικές στιγμές με τον Πάμπλο Λάσο στο τέλος του 4ου τελικού, που έφερε το 36ο πρωτάθλημα της «βασίλισσας»! (video)
Ο προπονητής της Ρεάλ, αναρρώνει ακόμα από την περιπέτεια της υγείας του και δεν μπόρεσε να κοουτσάρει την «βασίλισσα» στους τελικούς με την Μπαρτσελόνα, όμως στον 4ο και τελευταίο τελικό έδωσε το παρόν στο «WiZink Center», χαρίζοντας πολύ όμορφες εικόνες στη λήξη της αναμέτρησης! 
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο Game 4 των τελικών της ACB, και κατέκτησε το πρωτάθλημα για 36η φορά στην ιστορία της, υπό τις οδηγίες του Τσους Ματέο, με τον Πάμπλο Λάσο να βρίσκεται στο γήπεδο και να ζει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του, ίσως περισσότερο... έντονα από ότι θα έπρεπε... 

Με το τέλος της αναμέτρησης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον ομόλογό του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σε μια πολύ όμορφη στιγμή ειλικρινούς σεβασμού και εκτίμησης. 

Την ώρα της απονομής μάλιστα βρέθηκε στο πλευρό των παικτών του, με τον αρχηγό Σέρχιο Γιουλ να δίνει το τρόπαιο στον επί χρόνια... καπετάνιο του, που διανύει μια δύσκολη περίοδο, για να το σηκώσει στον ουρανό του «WiZink Center»


Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0