Basket Talk

Για εσένα «Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα»! (video)

Για εσένα «Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα»! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη, γνωρίζοντας την αποθέωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τους χιλιάδες οπαδούς όπου παρευρέθηκαν στο Φάληρο!

Ο Ολυμπιακός… σκούπισε τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0 στους τελικού της Basket League για την σεζόν 2021/22. Μετά από το 2014/15 όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν για πρώτη φορά από τους «πράσινους» πρωτάθλημα χωρίς να ηττηθούν στη σειρά των τελικών, το έκανε και πάλι.

Οι «Νταμπλούχοι Ελλάδας» εμφανίστηκαν στο παρκέ με τα καθιερωμένα μπλουζάκια των πρωταθλητών όπου στην μπροστά όψη είχε τη φράση «we ‘re the champs», ενώ στην πίσω ήταν τυπωμένο το όνομα του και ο αριθμός του αρχηγού, Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση της καριέρας του.

Όλη η τελετή ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εμφανίστηκε τελευταίος από τους αθλητές στο παρκέ φανερά συγκινημένος. Μάλιστα με πολλή φόρτιση παρέλαβε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο για τελευταία φορά, ενώ ο Κώστας Σλούκας ζήτησε από τον κόσμο να τον αποθεώσει!

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο Πρίντεζης πριν παραδόσει το μικρόφωνο στο Σλούκα.

Το τρόπαιο δεν θα μπορούσε να το παραλάβει άλλος από τον μεγάλο αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, ενώ όλη η υπόλοιπη έμεινε στην πτυσσόμενη εξέδρα που είχε στηθεί στο κέντρο του Στάδιού Ειρήνης και Φιλίας. Προφανώς η «κούπα» πέρασε από τα χέρια όλων των αθλητών και μελών του Ολυμπιακού, ενώ οι οπαδοί έστησαν το δικό τους πάρτι στις εξέδρες.

5626442.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0