Basket Talk

Βόβορας: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κοιτάμε πλέον την επόμενη μέρα»

Βόβορας: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κοιτάμε πλέον την επόμενη μέρα»

Απογοητευμένος ήταν στις δηλώσεις του φυσικά ο Γιώργος Βόβορας από την απώλεια του τίτλου και τη «σκούπα» του Ολυμπιακού εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας παραδέχθηκε την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ τόνισε ότι πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα, καθώς στον σύλλογο αξίζει να είναι πρώτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βόβορας:

«Όλη τη σεζόν ήταν εξαιρετικός, έφτασε ένα σουτ από τον τελικό της Ευρωλίγκα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Υπάρχει πίκρα και στεναχώρια γιατί αυτός ο σύλλογος αξίζει να είναι πρώτος. Ήταν μία δύσκολη περίοδος αυτή που είμαι στην ομάδα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα αλλά για να κατακτήσεις τον τίτλο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 40 λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Εμείς είχαμε “κενά” και στους τρεις τελικούς. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για 3-4 λεπτά και στους τρεις τελικούς και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, θέλαμε μία νίκη για να βάλουμε πίεση στον Ολυμπιακό, πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0