Basket Talk

Η γεμάτη νόημα ανάρτηση του Στεφ Κάρι!

Η γεμάτη νόημα ανάρτηση του Στεφ Κάρι!

Ο Στεφ Κάρι έκανε τα πάντα στους τελικούς και οδήγησε τους Γκόλντεν Στέιτ στην κορυφή. Τραυματίστηκε, αμφισβητήθηκε όμως ανέκαμψε και έδωσε την απάντησή του μέσα στο παρκέ… αλλά και έξω απ’ αυτό.

Ο Στεφ Κάρι πήρε από το χέρι την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο και την οδήγησε εκ του ασφαλούς στο «πάνθεον». Ήταν καθοριστικός σε όλη τη σειρά των τελικών, και όχι μόνο, απέναντι στους Σέλτικς, κατακτώντας το 4ο «Δαχτυλίδι» του Πρωταθλητή.

Αυτή η σεζόν δεν ήταν σαν τις άλλες. Οι Ουόριορς δε στάθηκαν ως ακλόνητο φαβορί στη γραμμή της εκκίνησης αφού είχαν αρκετά ζητήματα που θα έπρεπε να διαχειριστούν και κυρίως την κατάσταση που θα βρίσκονταν οι δυο σούπερ σταρ τους (Κάρι και Τόμπσον) μετά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού τους. Ο βαθμός ετοιμότητάς τους ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που και ο ίδιος ο οργανισμός περίμενε.

Παιχνίδι με παιχνίδι ένιωθαν όλο και πιο άνετα μέσα στο παρκέ, παίζοντας απελευθερωμένα το μπάσκετ που καλά γνωρίζουν. Περνούσαν το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, μέχρι που έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Και εκεί δε γινόταν να εφησυχαστούν.

Ο ηγέτης τους, Στεφ Κάρι, εμφανίστηκε πιο «διψασμένος» από ποτέ. Η πίεση και το βάρος που σήκωσε στις πλάτες του ήταν μεγάλο και μετά το τέλος του Game 6, άδειασε. Ξέσπασε σε κλάματα αφού οι ηρωικές του προσπάθειες «έπιασαν τόπο» και άφησε τα συναισθήματά του να ξεχειλίσουν.

Πέρα από τη συλλογική επιτυχία, ο Κάρι έχει έναν ακόμα λόγο να αισθάνεται περήφανος και ευτυχής. Στα 34 του, κατέκτησε τον τίτλο του MVP των τελικών για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική χρονιά.

Με τον τρόπο αυτό και με τα δυο τρόπαια αγκαλιά, θέλησε να καληνυχτίσει την υφήλιο, με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Σε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα, για όλους όσους τον αμφισβήτησαν. MVP είναι όμως και ότι θέλει κάνει.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0