Basket Talk

Μπράουν: «Δεν φοβόμαστε τους Ουόριορς, θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Μπράουν: «Δεν φοβόμαστε τους Ουόριορς, θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Ο Τζέιλεν Μπράουν ότι κανείς στην Βοστώνη δεν φοβάται το Γκόλντεν Στέιτ και ότι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 3-3 ενόψει του έκτου παιχνιδιού των τελικών ανάμεσα σε Σέλτικς και Ουόριορς (17/6).

Οι τελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, το ΝΒΑ, οδεύει προς το φινάλε του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να προηγούνται στη σειρά με 3-2.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/6) οι Μπόστονς υποδέχονται του Ουόριορς στη Βοστώνη για το έκτο παιχνίδι της σειράς, αλλά όπως φαίνεται ουδείς φοβάται την συγκεκριμένη αναμέτρηση βάση των λεγομένων του Τζέιλεν Μπράουν:

«Όλα όσα έγιναν ήταν μία εμπειρία όπου μάθαμε κάτι. Κουβαλάμε όλα όσα μάθαμε φέτος ως παράσημο. Δεν αφήνουμε τίποτα να μας επηρεάσει. Ξεπερνάμε τα εμπόδια. Όλη την σεζόν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα προβλήματα. Ανυπομονούμε για αυτή την πρόκληση. Πρέπει να την δεχθούμε, να την αγκαλιάσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Ανυπομονούμε να τα δώσουμε όλα. Δεν φοβόμαστε. Δεν φοβόμαστε τους Ουόριορς. Θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι το έχουν ξανακάνει. Αλλά όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα τα αφήσουμε όλα εκεί. Αυτός είναι ο στόχος μας»

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0