Basket Talk

Βόβορας: «Δώσαμε στον Ολυμπιακό την αυτοπεποίθηση. Υπήρχε θέληση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα θέλω μας»

Βόβορας: «Δώσαμε στον Ολυμπιακό την αυτοπεποίθηση. Υπήρχε θέληση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα θέλω μας»

Στο κακό πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι δεν έπαιξαν έξυπνα την άμυνα στην αρχή της τρίτης περιόδου και ουσιαστικά έβαλαν ξανά στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό, ο οποίος με την εμπειρία του, κατάφερε να κερδίσει το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βόβορα:

«Σίγουρα δε διαχειριστήκαμε σωστά τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε με πολύ μεγάλη ενέργεια. Είπαμε «κλειδί» θα είναι τα πρώτα πέντε λεπτά στην άμυνα και δυστυχώς το πρώτο πεντάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ, δε παίξαμε σκληρά, δώσαμε στον Ολυμπιακό την αυτοπεποίθηση, ο οποίος έχει μια ομάδα με εμπειρία. Πήραν το μομέντουμ και μετά είχαμε όλη την πίεση σε εμάς και δε μπορούσαμε να το διαχειριστούμε, για αυτό ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη αυτή».

«Όταν έχεις μια τέτοια διαφορά στο σπίτι σου και δε τη διαχειρίζεσαι σωστά, σίγουρα έχεις κάνει αρκετά λάθη και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι κάτι που μας πληγώνει, θέλαμε τη νίκη στο γήπεδό μας και σίγουρα διαχειριστήκαμε λάθος κάποιες καταστάσεις».

Για το τρίτο παιχνίδι:

«Πρέπει να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας μετά το σημερινό και να πάμε να παλέψουμε. Σήμερα υπήρχε θέληση, αλλά πρέπει πολλές φορές να διαχειριστούμε σωστά τα θέλω μας».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0