Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε τον τίτλο» (video)

Μπαρτζώκας: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε τον τίτλο» (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται τον τίτλο και εστιάζει στην επόμενη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Καταλαβαίνεται ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς, είχε πίεση. Ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες επιθετικά, με παίκτη παραπάνω. Μέτρησα έξι αιφνιδιασμούς που δεν σκοράραμε. Ήμασταν συνεπείς και συμπαγείς αμυντικά. Ελέγξαμε το παιχνίδι με μεγάλες διαφορές και κερδίσαμε

Όταν παίζεις τελικό για να πάρεις το πρωτάθλημα είσαι διαρκώς στην πίεση. Ήταν σημαντικό ότι πήραμε το πρώτο παιχνίδι και επιβάλαμε το ρυθμό μας. Δεν κινδυνεύσαμε ποτέ, αλλά σε αυτές τις σειρές πρέπει να είσαι μετριοπαθείς, να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι και να συγκεντρώνεσαι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το σημερινό.

Υπάρχουν νεύρα, ένταση και κούραση. Έχουμε παίξει 73 παιχνίδια με το σημερινό και πολλά από αυτά ήταν κρίσιμα. Το μυαλό μας είναι εδώ, είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο».

Για το παιχνίδι της Τρίτης:
«Δεν θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με το στυλ μας, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0