Basket Talk

Προπονητής Μπανταλόνα: «Ο Γιασικεβίτσιους είναι αγενής και δεν σέβεται» (video)

Προπονητής Μπανταλόνα: «Ο Γιασικεβίτσιους είναι αγενής και δεν σέβεται» (video)

Ο Κάρλες Ντουράν ξέσπασε εναντίον του Σάρας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό της Μπανταλόνα από τους «Μπλαουγκράνα», χαρακτηρίζοντας το συνάδελφό του «εγωιστή».

Η Μπαρτσελόνα αν και βρέθηκε να χάνει με 12 πόντους, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να προκριθεί στους τελικούς της ACB, επικρατώντας δύσκολα με 3-1 στη σειρά με τη Μπανταλόνα.

Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του όταν βρέθηκαν με την «πλάτη στον τοίχο» και εν τέλει γύρισαν το ματς. Η επιλογή όμως του Γιασικεβίτσιους να μιλήσει μόνο για την ομάδα του, ενόχλησε τον «ομόσταβλό» του, Κάρλες Ντουράν, ο οποίος του τα «έχωσε άγρια».

«Ο Γιασικεβίτσιους δεν μας σέβεται. Μιλάει μόνο για τον εαυτό του και την ομάδα του. Ειλικρινά, είναι αγενής», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως «Προκρίθηκαν στους τελικούς επειδή είναι εκπληκτικοί και έδειξαν πως είναι καλύτεροι από εμάς. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι οι κορυφαίες ομάδες. Εύχομαι τα καλύτερα στη Μπαρτσελόνα. Προτιμούμε να έχουμε αποκλειστεί από τον πρωταθλητή» είπε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δικό του σύνολο, λέγοντας πως είναι πολύ θετικό για τη Μπανταλόνα να ολοκληρώνει τη σεζόν μόνο πίσω από αυτούς τους δυο, όταν τέσσερα χρόνια πριν ήταν κοντά στον αφανισμό. Σύμφωνα με τον Ντουράν όμως, το μεγαλύτερο κέρδος είναι η μαζική επιστροφή του κόσμου στο Παλάου Ολίμπικ της Μπανταλόνα.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0