Basket Talk

NBA: Στον πάγκο των Χόρνετς ο Κένι Άτκινσον!

NBA: Στον πάγκο των Χόρνετς ο Κένι Άτκινσον!

Συναντήσεις υπήρξαν πολλές και εν τέλει βρέθηκε ο εκλεκτός για τον πάγκο των Χόρνετς, αφού συμφώνησαν με τον - ασίσταντ κόουτς των Ουόριορς - Κένι Άτκινσον για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ο Κένι Άτκινσον θα διαδεχτεί τελικά τον Τζέιμς Μπορέγκο ως head coach των Χόρνετς. Ό άλλοτε τεχνικός των Νετς, τα βρήκε με το σύλλογο της Σάρλοτ και βγήκε νικητής στη διαφαινόμενη «κούρσα» με τον Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικλ Τζόρνταν, καταφέρνοντας να τον πείσει για το πρότζεκτ που έχει οραματιστεί. Ο Άτκινσον έχει να επιδείξει μια παρουσία 3.5 ετών ως πρώτος προπονητής στο Μπρούκλιν, διάστημα που δούλεψε αρκετά με νεαρούς και κατάφερε να τους εξελίξει, πριν την έλευση των σούπερ σταρ, Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ.

Ο Άτκινσον θα αναλάβει καθήκοντα μετά το τέλος των τελικών, αφού φέτος είναι ένας από τους άμεσους βοηθούς του Στιβ Κέρ, στην προσπάθεια που κάνουν οι Ουόριορς να φορέσουν και πάλι το δαχτυλίδι. Μάλιστα, είναι ο δεύτερος ασίσταντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο που τη νέα σεζόν θα εργαστεί ως πρώτος προπονητής, αφού το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μάικ Μπράουν, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των Κινγκς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0