Basket Talk

Τακιανός: «Η ιστορία γράφεται και από τους ηττημένους»

Τακιανός: «Η ιστορία γράφεται και από τους ηττημένους»
Ο προπονητής της Λάρισας στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα του, ενώ ανέφερε πως αυτή η σειρά έγραψε τη δική της «χρυσή ιστορία».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού, μετά την ήττα της Λάρισας από τον Παναθηναϊκό

«Φτάσαμε να παίξουμε την πρόκριση στον τελικό σε 5ο παιχνίδι και αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Η σειρά ήταν πολύ δύσκολη και εμείς αν και φτάσαμε στο 5ο παιχνίδι, σαφώς στην έδρα του Παναθηναϊκού ήμασταν το outsider».

«Μας έλειψαν οι δυνάμεις και η επιθετικότητα της άμυνας του Παναθηναϊκού μας δημιούργησε πρόβλημα, μας αποσυντόνισε και μας έσπρωξε σε λάθος επιλογές. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί στην άμυνά μας και αν βρεθείς σε τέτοια μέρα εναντίον του Παναθηναϊκού, είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα». 

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά γράφει τη δική της χρυσή ιστορία, γιατί η ιστορία γράφεται και από τον ηττημένο. Εμείς δεν είναι σωστό να θεωρούμαστε ηττημένοι γιατί χάσαμε μεν ένα παιχνίδι αλλά η σειρά των 5 αγώνων νομίζω ότι μας τοποθετεί σε ένα επίπεδο νικητή». 

«Καταθέσαμε ψυχή και σώμα στο παρκέ και δυσκολέψαμε πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Το να αναγνωρίζεται απ' όλους και από ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός είναι παράσημο για όλους. Είναι επίσης πολύ δύσκολη σειρά, γιατί αρχίζουμε με εκτός έδρας παιχνίδι».

«Το πλεονέκτημα το έχει ο Προμηθέας. Εκείνοι έπαιξαν 3 παιχνίδια και είναι πιο ξεκούραστοι, εμείς παίξαμε 5. Πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Θα παρουσιάσουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αν έχουμε δυνάμεις θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με τον Προμηθέα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0