Basket Talk

Παπαπέτρου: «Πρέπει να απομονωθεί η μερίδα κόσμου που αποδοκιμάζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (video)

Παπαπέτρου: «Πρέπει να απομονωθεί η μερίδα κόσμου που αποδοκιμάζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (video)
Στην παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια στάθηκε ο αρχηγός της ομάδας. 
Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League, όμως ο Ιωάννης Παπαπέτρου αφιέρωσε μεγάλο μέρος των δηλώσεών του στην παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια, αλλά και στην πρόωρη αποχώρησή του από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η παρούσια του προέδρου της ομάδας στο γήπεδο τους χαροποίησε ιδιαίτερα, ενώ ανέφερε ότι πρέπει να απομονωθεί η μερίδα κόσμου που τον αποδοκίμασε, καθώς η εσωστρέφεια δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό

Για τη σειρά με την Λάρισα: «Ήταν μία περίεργη μέρα, ένα περίεργο ματς, μια έντονη σειρά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στην Λάρισα. Έχουν παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ. Βγάζουν υγεία μέσα στο γήπεδο, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι κάτι πολύ ωραίο αυτό που έκαναν».

Για την νοοτροπία του Παναθηναϊκού στο Game 5:  «Αντιδράσαμε, παίξαμε δυνατά, παίξαμε στο δικό μας επίπεδο ενέργειας και προσπάθειας, όχι τόσο ταλέντου... Βγάλαμε θέληση και εγωισμό τον οποίο θέλουμε να δείξουμε επίσης στους τελικούς».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι μια περίεργη κατάσταση, δεν το έχω ανοίξει ακόμα να δω πώς είναι. Οι γιατροί στην ομάδα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, με έχουν βοηθήσει. Είμαι καλά».

Για τη σειρά των τελικών: «Μπαίνουμε ως αουτσάιντερ, κακά τα ψέματα. Πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις και να ετοιμαστούμε για τη σειρά».

Για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να πω πως όλοι στον σύλλογο είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήλθε σήμερα στο γήπεδο μετά από δυο χρόνια. Μας δίνει τεράστια χαρά η παρουσία του, αυτός και η οικογένειά του έχουν απεριόριστη προσφορά στον Παναθηναϊκό. Μια μερίδα κόσμου τον αποδοκίμασε... Αυτή η μικρή μερίδα κάνει κακό και πρέπει να απομονωθεί! Η εσωστρέφεια, το να μαλώνουμε μεταξύ μας και να μην είμαστε ενωμένοι δεν ταιριάζει σε αυτόν τον σύλλογο! Πρέπει να καταλάβουμε πως αυτός ο άνθρωπος και η οικογένειά του είναι πολύ σημαντικοί».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0