Basket Talk

Βόβορας: «Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση που μας στήριξε ο μεγαλομέτοχος» (video)

Βόβορας: «Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση που μας στήριξε ο μεγαλομέτοχος» (video)
Ο Γιώργος Βόβορας στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Λάρισας δήλωσε χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός είχε τη στήριξη του Δημήτρη Γιανακόπουλου, ενώ παράλληλα έδωσε μήνυμα ενώτητας. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λάρισας και την πρόκριση στους τελικούς της Basket League

«Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση που είδα ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας (σ.σ. Δημήτρης Γιανακόπουλος) ήρθε να μας στηρίξει σε μια δύσκολη στιγμή του Παναθηναϊκού. Αυτά που γίνανε από μικρή μερίδα οπαδών δεν πρέπει να αφήσουμε να μας ρίξουν σε περίοδο εσωστρέφειας γιατί δεν εκφράζουν το σύλλογο. Ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσει ο σύλλογος, είναι να είναι ενωμένος και όλοι μαζί, όπως έχουμε δείξει στο παρελθόν όταν είναι μαζί διοίκηση, ομάδα και κόσμος, αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά!» «Καταρχήν συγχαρητήρια στη Λάρισα που έκανε μια εξαιρετική σειρά. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη και αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα και στους παίκτες, που αξίζουν το σεβασμό όλου του ελληνικού μπάσκετ. Εμείς σήμερα βγάλαμε αντίδραση, είχαμε μέσα μας μεγάλη επιθυμία και νομίζω το δείξαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο». 

«Έτσι πρέπει να προχωρήσουμε και στους τελικούς, με αυτή τη νοοτροπία μπορούμε να πάμε μπροστά. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση οπότε θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δημιουργήσει πολλούς τρόπους να σκοράρει, οπότε νομίζω ότι στους τελικούς αν θες να πάρεις τίτλο πρέπει να παίξεις άμυνα, δεν γίνεται αν δεν έχεις focus εκεί.

«Εμείς σήμερα παίξαμε έναν τελικό, πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και να μιλήσουμε μόνο για το σημερινό ματς. Το μόνο που θέλω να πω για τους τελικούς, είναι ότι έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα μας». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0