Basket Talk

Ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε Παναθηναϊκό και Βόβορα, με πρόστιμο τιμωρήθηκε η Λάρισα

Ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε Παναθηναϊκό και Βόβορα, με πρόστιμο τιμωρήθηκε η Λάρισα
Μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Βόβορας δεν τιμωρήθηκαν για όσα συνέβησαν στο Game 4 της σειράς των ημιτελικών της Basket League, ενώ αντίθετα επιβλήθηκε πρόστιμο στην ΚΑΕ Λάρισα για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τελικά την απαλλαγή του Γιώργου Βόβορα για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του Game 4 και την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, που έφερε την... έκρηξη του Έλληνα προπονητή. Στην ίδια απόφαση αναφέρεται ότι απαλάσσεται και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη φυσούνα στο τέλος του αγώνα και την ένταση που δημιουργήθηκε. 

Η ΚΑΕ Λάρισα από την άλλη, τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ πρόστιμο για τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς. Τα 2.000 αφορούν την θερμοκρασία και την αποπνικτική ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο, ενώ τα υπόλοιπα 1.000 ευρώ αφορούν μικρότερης σημασίας παραπτώματα, που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση. Τέλος απαλλάχθηκε και ο Θεόδωρος Ριζούλης, από πλευράς Θεσσαλών, για παράπτωμα που του είχε καταλογιστεί. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0