Basket Talk

Πρώτο βήμα τίτλου από τη Φενέρμπαχτσε, 85-76 τη δίχως Μίτσιτς, Εφές!

Πρώτο βήμα τίτλου από τη Φενέρμπαχτσε, 85-76 τη δίχως Μίτσιτς, Εφές!

Πρώτο βήμα… επιτυχημένο για την Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε της Εφές με 85-76 και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών της Τουρκίας!

Με την δύναμη της έδρας και εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως ο Μίτσιτς απουσίαζε, η Φενέρμπαχτσε έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 85-76 της Εφές.

Αναλυτικότερα, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς βάσισε το παιχνίδι της στην εξαιρετική 3η περίοδο που πραγματοποίησε, όπου έβγαλε περισσότερη ένταση και αντιλήφθηκε τον τρόπο παιχνιδιού της Εφές, που δίχως τον τραυματία Βασίλιε Μίτσιτς ήταν σαφώς προβλέψιμη.

Οι γηπεδούχοι με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Βέσελι που κυριάρχησε στις δύο ρακέτες και με την άμυνά τους επικεντρωμένη στον Λάρκιν του οποίου έβγαλαν το… λάδι κρατώντας τον μόλις στους 8 πόντους με 2/5 σουτ και 5 λάθη μετά το 32ο λεπτό πήραν διψήφια διαφορά την οποία κράτησαν μέχρι το φινάλε.

Κορυφαίοι για τη Φενέρμπαχτσε ήταν οι Βέσελι (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Μπούκερ (11) και Ντε Κολό (13) ενώ από την Εφές πάλεψε ο Ροντρίγκ Μπομπουά με 20 πόντους σε 20,5 λεπτά συμμετοχής, ο Μπράιαντ που είχε 13 και ο Τουντσέρ, που επί της ουσίας, πήρε το ρόλο του Μίτσιτς στη βασική πεντάδα, έμεινε στους 9 πόντους με 3/10 σουτ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0