Basket Talk

«Ντου» Γιαννακόπουλου στο γραφείο του Λιόλιου!

«Ντου» Γιαννακόπουλου στο γραφείο του Λιόλιου!

«Επίσκεψη» στα γραφεία της ΕΟΚ και του προέδρου, Βαγγέλη Λιόλιου, έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) μετέβη στα γραφεία της ΕΟΚ και πιο συγκεκριμένα κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο και το γραφείο του Βαγγέλη Λιόλιου, με άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, μιλώντας σε έντονο ύφος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και φέρεται να είπε πως «μέχρι να πωληθεί η ΚΑΕ δεν θα επιτρέπω να μας κλέβετε».

Το θέμα προέκυψε σχετικά με την χτεσινή διαιτησία στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λάρισα και τις… αντίξοες συνθήκες όπου οι αθλητές δεν μπορούν να αγωνίζονται, όπως ανέφερε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ για πρώτη φορά από την ανακοίνωση αποχώρησής του από τα κοινά της ομάδας το καλοκαίρι του 2020 και μετά εμφανίζεται να αναλαμβάνει... δράση και να επεμβαίνει σε θέματα που αφορούν την ομάδα μπάσκετ, με φυσική παρουσία!

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι οργισμένος με την αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντι στον Παναθηναϊκό, με το χθεσινό ημιτελικό να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η παρουσία του Ηλία Κορομηλά, φαίνεται πως είναι αυτή την οποία επισημαίνουν από την πλευρά των πράσινων, για δεύτερο σερί αγώνα (μετά από το Ολυμπιακός-Προμηθέας (4/6) και Λάρισα-Παναθηναϊκός (5/6))

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0