Basket Talk

Ιτούδης: «Η ΤΣΣΚΑ θα γίνει πιο δυνατή μετά από μένα, εις το επανιδείν!»

Ιτούδης: «Η ΤΣΣΚΑ θα γίνει πιο δυνατή μετά από μένα, εις το επανιδείν!»

Το «αντίο» του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποχαιρέτησε με επίσημη θέση του ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε ευγνώμων για τα όσα του πρόσφερε η ομάδα, τονίζοντας τη σιγουριά του για τις επιτυχίες της ακόμη και χωρίς τον ίδιο στον πάγκο.

Στη δήλωσή του ανέφερε:

«Ήταν οκτώ φανταστικές σεζόν. Κατακτήσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκας, πολλούς τίτλους στην VTB League, το Σούπερ Καπ, παίξαμε μεγάλα ματς, φοβερές σειρές, είχαμε μεγάλα σερί και κάναμε μεγάλα ρεκόρ. Και θα έρθουν κι άλλα τέτοια. Η ομάδα υπήρχε πριν από μένα και θα γίνει πιο δυνατή μετά από μένα, δεν έχω αμφιβολία.

Είμαι ευγνώμων στον Αντρέι Βατούτιν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στους γιατρούς, τους προπονητές και τα μέλη του σταφ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εξελιχθώ ως άνθρωπος, προπονητής και οικογενειάρχης. Είμαι περήφανος για καθέναν που εργάζεται σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Έχουμε δημιουργήσει μια σχέση, είναι σαν οικογένεια για μένα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την αγάπη και την κατανόηση. Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλος σύλλογος, με σπουδαία παράδοση και λαμπρό μέλλον. Είμαι βέβαιος πως η διοίκηση θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0