Basket Talk

Ατόπημα Νέντοβιτς σε διάλογο με οπαδό, διέγραψε (ξανά) tweet και τον λογαριασμό του

Ατόπημα Νέντοβιτς σε διάλογο με οπαδό, διέγραψε (ξανά) tweet και τον λογαριασμό του

Έχασε την ψυχραιμία του σε «διάλογο» με οπαδό στο twitter ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και προχώρησε σε απρεπές ειρωνικό tweet το οποίο λίγη ώρα αργότερα διέγραψε όπως και τον λογαριασμό του!

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (5/6), λίγες ώρες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στον 4ο ημιτελικό των πλέι-οφ από τη Λάρισα. Χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ειρωνεύτηκε τον Σέρβο γκαρντ σχολιάζοντας κάτω από ανάρτηση του Νέντοβιτς πριν 5 μέρες.

«Έχουν περάσει 3 ώρες και, από τότε που τελείωσε ο αγώνας και δεν έχεις τουϊτάρει τίποτα για το τι έγινε. Α, ξέχασα, ίσως είσαι απασχολημένος να τσακώνεσαι με έναν 20χρονο αντίπαλο αφού έπαιξες χάλια», έγραψε ο οπαδός με τον Νέντοβιτς να χάνει την ψυχραιμία του και να ανταπαντάει: «Στέλνω μηνύματα στη μητέρα σου, χαχα».

νεντ1_1.png

 

Το tweet του Νέντοβιτς έμεινε ενεργό για πάνω από μία ώρα και απάντησαν σε αυτό κάποιοι χρήστες του twitter όπως μία που έγραψε «έως τώρα, παρότι δεν είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, σε σεβόμουν πραγματικά ως παίκτη. Αλλά τώρα… Πραγματικά αναρωτιέμαι πως ένας επαγγελματίας παίκτης να εκφράζεται με τέτοιο επιθετικό τρόπο, προσβάλλοντας τη μητέρα κάποιου από το πουθενά».

2_10.png


Ο Νέντοβιτς τελικά όπως φαίνεται και στο δεύτερο screenshot διέγραψε το tweet και αργότερα «κατέβασε» τον λογαριασμό του στο twitter που δεν είναι πλέον ενεργός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0