Basket Talk

Έκανε το break η Μπανταλόνα στο «Παλάου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα!

Έκανε το break η Μπανταλόνα στο «Παλάου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα!

Με μία εξαιρετική εμφάνιση η Μπανταλόνα έκανε το break στο «Παλάου», επικρατώντας 87-81 της αρκετά μέτριας Μπαρτσελόνα και πλέον η ημιτελική σειρά πήγε στο 1-1!

Η Μπανταλόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Liga Endesa καθώς επικράτησε με 87-81 της Μπαρτσελόνα, μέσα στο «Παλάου» και ισοφάρισε σε 1-1!

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και ήταν δίκαια οι νικητές, σε αντίθεση με τους «μπλαουγκράνα» που ήταν σε μέτρια μέρα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο ωστόσο οι παίκτες της Μπανταλόνα μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο και είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο ξεκίνημα τέταρτης περιόδου, έφτασαν ακόμη και στο +15 (55-70) και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο ροζ φύλλο. Πλέον η Μπανταλόνα έχει το πλεονέκτημα έδρας, με τα δύο επόμενα ματς να είναι στο γήπεδό της (8-10/6).

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τόμιτς με 24 πόντους, με τον Μπάσας να είχε 13π. και τον Φελίς 12π. Από τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Καλάθης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 26-27, 40-42, 53-65, 81-87

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0