Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Δεν μας έδωσε ένταση αυτή η σειρά, ενόψει τελικών»

Μπαρτζώκας: «Δεν μας έδωσε ένταση αυτή η σειρά, ενόψει τελικών»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, εμφανίστηκε... προβληματισμένος καθώς ο Προμηθέας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός και να δοκιμάσει τα όρια του Ολυμπιακού, ενόψει τελικών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Προμηθέα και την πρόκριση στους τελικούς της Basket League: 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έδωσε ένταση η σειρά αυτή αφού κερδίσαμε σε όλα τα παιχνίδια με μία μέση διαφορά σχεδόν 40 πόντων και από ένα σημείο και μετά, ο Προμηθέας σταμάτησε να είναι ανταγωνιστικός. Εμείς ήμασταν σοβαροί και κάθε παίκτης που έπαιξε έδειξε έτοιμος για τους τελικούς». 

«Είμαστε επιτυχημένοι, καθώς έχουμε ήδη πάρει το Κύπελλο και πήγαμε στο Final-4 της Ευρωλίγκα, όμως πρέπει να παίξουμε με ένταση και μυαλό στους τελικούς για να πετύχουμε και αυτό τον στόχο. Να έχουμε υπομονή όποιος και αν είναι ο αντίπαλός μας. Να παίξουμε στον ρυθμό που θέλουμε έχοντας τον κόσμο μας στο πλευρό μας και να κάνουμε όσα πρέπει για να πάρουμε τον τίτλο. Ο κόσμος έχει δείξει ότι ακόμη και όταν είμαστε διστακτικοί ή δεν παίζουμε καλά, έχει εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας και μας βοηθάει να βρούμε ρυθμό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0