Basket Talk

Εύκολη επικράτηση της Ρεάλ επί της Μπασκόνια (83-71) και ένα βήμα μακριά από τους τελικούς της ACB (video)

Εύκολη επικράτηση της Ρεάλ επί της Μπασκόνια (83-71) και ένα βήμα μακριά από τους τελικούς της ACB (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να υπερβεί για 2η φορά το εμπόδιο της Μπασκόνια, για τα ημιτελικά της Liga Endesa, φτάνοντας στην επικράτηση με 83-71 και θέλοντας άλλη μία για να βρεθεί στους τελικούς του Ισπανικού πρωταθλήματος. 

Μία νίκη χρειάζεται ακόμα η Ρεάλ για να προκριθεί στους τελικούς της ACB, καθώς έκανε το 2-0 απέναντι στην Μπασκόνια στην ημιτελική σειρά των πλέι-οφ του Ισπανικού πρωταθλήματος. Η «βασίλισσα»  δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Μπασκόνια, παίζοντας όσο χρειάζεται για να φτάσει στην εντός έδρας νίκη με 83-71.

Οι δύο επόμενοι (αν χρειαστούν) αγώνες να είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στη Βιτόρια, με τη Ρεάλ να χρειάζεται ένα διπλό για να κλείσει θέση στους τελικούς. Κορυφαίοι της ομάδας του Λάσο που είχε ξανά στη 12αδα της τον Τομά Ερτέλ (έπαιξε στα 3 τελευταία λεπτά) ήταν οι Χάνγκα με 18 πόντους, Ταβάρες με 15 και Ράντολφ με 12, ενώ για τους ηττημένους προσπάθησαν οι Μαρίνκοβιτς (17), Μπάλντγουιν (12) και Φοντέκιο (12).

Στα αξιοσημείωτα, ότι πριν το τζάμπολ η Ρεάλ τίμησε τον Τζέισι Κάρολ για την παρουσία του και την προσφορά του στα δέκα χρόνια (2011-2021) που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας κατακτώντας μαζί της 2 Ευρωλίγκες και 5 πρωταθλήματα Ισπανίας


Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0