Basket Talk

Βιλερμπάν - Ντιζόν 101-90: Δεν... χάνει ο Κώστας υπό το βλέμμα των «Αντετοκούνμπρος»! (video)

Βιλερμπάν - Ντιζόν 101-90: Δεν... χάνει ο Κώστας υπό το βλέμμα των «Αντετοκούνμπρος»! (video)
Η Βιλερμπάν του Κώστα Αντετουκούνμπο επικράτησε με 101-90 της Ντιζόν και έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά του Γαλλικού πρωταθλήματος. Στο γήπεδο βρέθηκαν οι Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αδερφό τους! 
Η Βιλερμπάν δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει για 2η φορά την αντίσταση της Ντιζόν και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από τους τελικούς του Γαλλικού πρωταθλήματος. Το ματς κρίθηκε στην 4η περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι βρήκαν τις επιθετικές λύσεις και έκαναν ένα επί μέρους 29-15 φτάνοντας τελικά στη νίκη και στο 2-0 στη σειρά. 
Στο γήπεδο για ακόμη μία φορά βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τους υπόλοιπους «Αντετοκούνμπρος», Θανάση και Άλεξ, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αδερφό τους, Κώστα, ο οποίος αγωνίστηκε συνολικά για 10 λεπτά και σημείωσε 4 πόντους, μαζέυοντας και 1 ριμπάουντ. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Οκόμπο με 26 πόντους και οι Τζόουνς και Νάιτ με 20 έκαστος. Από πλευράς Ντιζόν ξεχώρισε ο Χόλστον με 28 πόντους, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για την ομάδα του, η οποία βρίσκεται πλέον με το «ένα πόδι» εκτός τελικών... 
Τα δεκάλεπτα: 26-16, 52-40, 72-75, 101-90 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0