Basket Talk

Κυρίαρχη η Παρτίζαν του «Ζοτς», διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 112-84 και το πρωτάθλημα θα κριθεί σε Game 5! (video)

Κυρίαρχη η Παρτίζαν του «Ζοτς», διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 112-84 και το πρωτάθλημα θα κριθεί σε Game 5! (video)

Ισοφάρισε σε 2-2 τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Ερυθρό Αστέρα να δείχνει ανήμπορος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μεγάλου ματς και να... παραδίδεται από το 1ο ημίχρονο!

Τεράστια νίκη για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς, που μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα σε… υγιεινό περίπατο, καθαρίζοντας με την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο! Στην ανάπαυλα η Παρτίζαν προηγούνταν με το εντυπωσιακό 68-43, έχοντας απίστευτα ποσοστά, με 19/24 δίποντα και 7/10 τρίποντα.

Οι 68 πόντοι των τυπικά γηπεδούχων μάλιστα, αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία των πλέι-οφς της ΑΒΑ Λίγκα, για ένα ημίχρονο! 

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ουσιαστικά έριξε «λευκή πετσέτα», μην μπορώντας να βρει απαντήσεις στην τρομερή ευστοχία των παικτών του «Ζοτς». Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και πλέον το πρωτάθλημα και το εισιτήριο για την επόμενη Euroleague θα κριθεί στο 5ο και τελευταίο ματς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, όπου ο νικητής τα... παίρνει όλα και ο χαμένος τίποτα! Ουδείς υστέρησε για τους νικητές, αλλά κορυφαίος όλων ο Αλέκσα Αβράμοβιτς που τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, από κοντά και ο Ματίας Λεσόρτ, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, με 19.

Τα δεκάλεπτα: 35-27, 68-43, 88-63, 112-84

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0