Basket Talk

Χάος στο Βελιγράδι. Οπαδοί της Παρτιζάν χτύπησαν τον διαιτητή Νίκολιτς (vid)

Χάος στο Βελιγράδι. Οπαδοί της Παρτιζάν χτύπησαν τον διαιτητή Νίκολιτς (vid)
Μετ εμποδίων ολοκληρώθηκε ο 3ος τελικός των πλέι-οφ της ABA League ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα στη “Χάλα Πιονίρ” αφού 57 δευτερόλεπτα πριν το τέλος μετά από ρήψη αναπτήρα που χτύπησε έναν εκ των διαιτητών οπαδός της Παρτιζάν γρονθοκόπησε τον διαιτητή Νίκολιτς την ώρα που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί για 45 λεπτά!

Η λέξη χάος είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό που συνέβη από τις 23.40 (ώρα Ελλάδας) στο Βελιγράδι. Ο 3ος τελικός της ABA League διακόπηκε με το σκορ 68-65 υπέρ της Παρτιζάν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω ρήψης αντικειμένων και ολοκληρώθηκε 45 λεπτά αργότερα. Ένας αναπτήρας χτύπησε κάποιον από τους διαιτητές που αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Την ώρα που περνούσαν δίπλα από την εξέδρα ο διαιτητής Νίκολιτς (οι άλλοι δύο είναι οι Μπολτάουζερ και Νεντοβιτς) δέχθηκε γροθιά από οπαδό της Παρτιζάν!

Ιδού το σχετικό στιγμιότυπο

Οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση των θέσεων πίσω από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και πίσω από το καλάθι που κάνει επίθεση ο Ερυθρός Αστέρας.


Μετά από 45λεπτη διακοπή οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση εν αναμονή των διαιτητών


Οι διαιτητές τελικά βγήκαν ξανά στο παρκέ στις 00.25 (ώρα Ελλάδας) και αφού είχε εκκενωθεί μέρος των εξεδρών, και... άρον-άρον ολοκλήρωσαν τον αγώνα που βρήκε νικήτρια την Παρτιζάν με 70-67 να μειώνει τη σειρά σε 2-1.
 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0