Basket Talk

Ρεμεντέλας: «Αξίζουμε 200% αυτό που συνέβη - Η διοίκηση κοιτάζει το γηπεδικό»

Ρεμεντέλας: «Αξίζουμε 200% αυτό που συνέβη - Η διοίκηση κοιτάζει το γηπεδικό»
Όσα ανέφερε ο προπονητής του Ψυχικού, Γιώργος Ρεμεντέλας, μετά την άνοδο της ομάδας του στην Basket League. 
Μετά από σχεδόν 20 χρόνια συναπτούς πορείας στον πάγκο του Ψυχικού, ο Γιώργος Ρεμεντέλας κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε μια ιστορική άνοδο στην Basket League

Ο αρχιτέκτονας του Ψυχικού ήταν περιχαρής με την εν λόγω εξέλιξη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γηπεδικό, το οποίο είναι και το βασικό ζήτημη για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα υπόψιν της διοίκησης έχει τεθεί το γήπεδο του Χολαργού.

Αναλυτικά ο κόουτς Ρεμεντέλας ανέφερε μετά την άνοδο της ομάδας του στην Α1: «Δεν πρέπει να πληγώνεις την ομάδα μου. Η ήττα με 40 πόντους πλήγωσε τον εγωϊσμό μας. Τα παιδιά αγαπάνε την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Δώσαμε όρκο ότι θα αφήσουμε την τελευταία ρανίδα αίματός μας. 



Κυριαρχήσαμε απόλυτα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που πετύχαμε Είναι η κορύφωση ενός πολυετούς αγώνα αυτός ο τίτλος. Είναι οικογένεια για εμένα το Ψυχικό. Αφιερώνω την άνοδο στον ιδρυτή της ομάδας, τον κ. Χουλιαράκη (σσ. πέθανε το 2013). Ελπίζω να χαίρεται για δημιούργημά του. 

Έχουμε ζήσει καταπληκτικές στιγμές τόσα χρόνια. Αξίζουμε 200% αυτό που συνέβη. Το γηπεδικό είναι το πιο βασικό θέμα και η διοίκηση το κοιτάει ήδη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0