Basket Talk

Πήρε… κεφάλι στη σειρά η Εφές με 71-64 την Γαλατά!

Πήρε… κεφάλι στη σειρά η Εφές με 71-64 την Γαλατά!

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Αναντολού Εφές, η οποία επικράτησε με 71-64 της Γαλατά, εκτός έδρας!

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και της Αναντολού Εφές έλαβε χώρα στο γήπεδο της πρώτης με τις νίκες να είναι μοιρασμένες από μια στην κάθε ομάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (31/5) ο Βασίλιε Μίσιτς έβαλε και πάλι την υπογραφή του, καθώς με ένα τρίποντο την ώρα όπου η μπάλα «έκαιγε» έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και άνοιξε το δρόμο για να πάρει ανατρέψουν το σκορ της σειράς και να πάρουν το προβάδισμα.

Η ομάδα του Αταμάν, με αυτή τη νίκη «πήρε πίσω» το πλεονέκτημα έδρας της Γαλατάσαραϊ και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, εκεί όπου περιμένει ήδη η Φενέρμπαχτσε.

Στο κατάμεστο Αμπντί Ιπεκτσί, πριν την έναρξη του αγώνα ακούστηκε… Καίτη Γαρμπή, ενώ ο Αταμάν αποθεώθηκε από τους οπαδούς των αντιπάλων. Το παιχνίδι είχε διαρκή ρυθμό και για τις δύο ομάδες, με το προβάδισμα να ανταλλάσσεται ανάμεσα τους. Πρώτος σκόρερ της Αναντολού Εφές ήταν ο Ντάνστον με 20 πόνους, ενώ ο Βασίλιε Μίσιτς σκόραρε 13.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0