Basket Talk

Νεύρα από Σαντ Ρος, έντονος διάλογος με Βόβορα, πυροσβέστης ο Πεδουλάκης!

Νεύρα από Σαντ Ρος, έντονος διάλογος με Βόβορα, πυροσβέστης ο Πεδουλάκης!

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βόβορα και τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος σημειώθηκε 2’18’’ πριν το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ μετά από πέντε σερί πόντους της Λάρισας και τάιμ-άουτ που ζήτησε και πήρε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όλα ξεκίνησαν όταν με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 83-70 η Λάρισα με τρίποντο του Μούντι και καλάθι του Τσαϊρέλη μείωσε σε 83-75, εξέλιξη που υποχρέωσε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βόβορα, να καλέσει τάιμ-άουτ. Εκεί φάνηκε να έχει έντονο διάλογο με τον Κουβανό γκαρντ ο οποίος όμως έχασε την ψυχραιμία του και κλώτσησε τον πάγκο εμφανώς εκνευρισμένος. Μάλιστα ο Σαντ-Ρος προς στιγμή έφυγε από τον πάγκο και απομακρύνθηκε λίγο με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, (όπως φαίνεται και στη σχετική φωτό) να σπεύδει να τον ηρεμήσει σε μία προσπάθεια να μη δοθεί συνέχεια.
ipiccy_image_13.jpg

«Ο Σαντ Ρος τα έβαλε με τον εαυτό του», είπε σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει το επεισόδιο ο Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας ότι τα νεύρα του Κουβανού ήταν με τον… εαυτό του γιατί είχε δεχθεί καλάθι από τον Μούντι. «Οι παίκτες έχουν μεγάλο “εγώ”. Ο Μούντι ήταν σε εξαιρετική μέρα, έβαλε δύσκολα σουτ και αυτό συμβαίνει όταν ο παίκτης το νιώθει το παιχνίδι. Στον Χάουαρντ δεν του άρεσε που ο Μούντι σκόραρε τόσο εύκολα», κατέληξε ο Βόβορας.

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0