Basket Talk

«Ξύπνησε» η Αναντολού Εφές και ισοφάρισε (1-1) τη Γαλατάσαραϊ του Πιστιόλη (video)

«Ξύπνησε» η Αναντολού Εφές και ισοφάρισε (1-1) τη Γαλατάσαραϊ του Πιστιόλη (video)
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επανήλθαν στα… γνωστά τους επίπεδα απόδοσης και επικράτησαν της αξιόμαχης Γαλατά του Ανδρέα Πιστιόλη με 91-77, ισοφαρίζοντας την ημιτελική σειρά των Τούρκικων πλέι-οφ σε 1-1.

Η Αναντολού Εφές έδειξε να επανέρχεται στην... πραγματικότητα των Τούρκικων πλέι-οφ και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ επικράτησε της Γαλατά του δικού μας Ανδρέα Πιστιόλη με 91-77. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά την 35άρα με την οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς της σειράς, φάνηκε να αφυπνίζεται, καθώς πνευματικά είχε δείξει ότι βρίσκεται ακόμα στο... Βελιγράδι και στην κατάκτηση της Euroleague.

Το σημερινό της πρόσωπο ήταν πολύ διαφορετικό, αν και στο ξεκίνημα του ματς βρέθηκε να κυνηγάει και πάλι στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται μέχρι και με +7 στα πρώτα λεπτά (5-12). Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν, πήραν γρήγορα τα ηνία του αγώνα και δεν τα άφησαν μέχρι το τέλος, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Η ομάδα του Πιστιόλη, που είδε τη... φιγούρα του να γίνεται πανό από τους οπαδούς της Γαλατά, φάνηκε και πάλι ανταγωνιστική, καταφέρνοντας να μειώσει στην 3η περίοδο μέχρι και στον ένα πόντο, όμως στο τέλος παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Εφές. Κορυφαίοι για τους νικητές οι... συνήθεις ύποπτοι Λάρκιν και Μίτσιτς, με τον Αμερικανό να τελειώνει το ματς με double-double 13 πόντων και 12 ασίστ, την ώρα που ο Σέρβος, MVP του Final 4, πρόσθεσε 19 πόντους. Από πλευράς Γαλατάσαραϊ, ξεχώρισε ο Κάνααν με 14 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 45-37, 71-61, 91-77

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0