Basket Talk

Χήνας: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να λυθούν τα ban και αυτό θα γίνει»

Χήνας: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να λυθούν τα ban και αυτό θα γίνει»

Ο Γιώργος Χήνας σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ σχετικά με τα 21 ban, αλλά και άλλα θέματα.

Ο Γενικός Αρχηγός της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, μίλησε το πρωί της Κυριακής (29/5) στο bwin Σπορ ΦΜ 94,6 και μίλησε για πολλά θέματα που απασχολούν την «Ένωση». Σχολίασε το πρόβλημα των 21 ban αλλά και τον Κούρο Σενγκούρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χήνας στο bwin ΣπορΦΜ 94,6:

«Μας σημάδεψε και δεν ξεχνιέται με τίποτα ο χαμός του Γέλοβατς. Αυτό πάντως μας συσπείρωσε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε, «ακόμα και όταν έφυγε ο Δέδας για την ΤΣΣΚΑ, είχε βάλει γερές βάσεις. Για την ΑΕΚ αυτή η θέση που τελείωσε τη σεζόν δεν είναι τιμητική για το μέγεθός της, όμως δεδομένων των συνθηκών είναι κάτι».

Όσον αφορά τα διάφορα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ:

«Δεν στηρίχθηκε το εγχείρημα φέτος από τον κόσμο, όμως όσοι έρχονταν στήριζαν και χειροκρότησαν την ομάδα. Ξεκινάμε με το θέμα της αδειοδότησης και φυσικά υπάρχει το κομμάτι των ban. Είναι κάτι που έπρεπε να σταματήσει και στηριζόμαστε στις εξαγγελίες της ΕΟΚ για την εναρμόνιση του καταστατικού με την FIBA. Είναι προς την εξυγίανση του αθλήματος αυτή η απόφαση του κύριου Λιόλιου και για αυτό την στηρίζουμε. Να σας το πω απλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να λυθούν τα ban και αυτό θα γίνει. Έχουν προχωρήσει επαφές για την ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια και άλλες ακόμα κινήσεις που βάση μεγέθους θα είναι εκπλήξεις».

Σχετικά με το θέμα του προπονητή:

«Είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τον κ.Σεγκούρα, δεδομένων των συνθηκών. Θα μιλήσουμε μαζί του, όμως θα μας απασχολήσει και ο Ηλίας Καντζούρης σίγουρα». Για τα θέματα του ρόστερ πρόσθεσε ότι «τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με σκοπό να κρατήσουμε Κολόμ και Χάμερ, ενώ ο Ανγκόλα έχει συμβόλαιο με μια οψιόν και ελπίζουμε να μείνουν όλοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0