Basket Talk

Τζίμι Μπάτλερ: «Βάλτε και στον Λόουρι πρόστιμο, μόνο σε μένα βάζετε συνέχεια»! (video)

Τζίμι Μπάτλερ: «Βάλτε και στον Λόουρι πρόστιμο, μόνο σε μένα βάζετε συνέχεια»! (video)

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο των Μαϊάμι Χιτ μετά το break στη Βοστώνη στο Game 6, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις απολαυστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε πράμματα και θάμματα στο TD Garden τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/5),  οδηγώντας τους Χιτ σε τεράστιο διπλό. Η μυθική εμφάνιση του Μπάτλερ ήταν και η κορυφαία του επίδοση σε αγώνα playoff στην καριέρα του με 47 πόντους (11/11 βολές, 12/21 δίποντα, 4/8 τρίποντα).

Πλέον, η κορυφαία ομάδα της Ανατολής και η πρόκριση στους NBA Finals, θα κριθεί στο Game 7 της σειράς. Θέση στον τελικό έχουν ήδη κλείσει οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο Τάκερ δεν ξέχασε την πρόβλεψη του Ντρέιμοντ Γκριν που ήθελε τους Σέλτικς να παίρνουν το δεύτερο εισιτήριο, ευχαριστώντας τον δημόσια.

Ο Κάιλ Λάουρι κλήθηκε να σχολιάσει τη μυθική εμφάνιση του Τζίμι Μπάτλερ και παρά…ήταν αυθόρμητος: «Ήταν γαμ...α απίστευτος! Λάθος μου! Λάθος μου! Μην μου βάλετε πρόστιμο, το έκανα κατά λάθος, ορκίζομαι»! Τότε ήταν που παρενέβη ο ίδιος ο πρωταγωνιστής δηλώνοντας χαριτολογώντας: «Βάλτε του πρόστιμο! Μόνο σε εμένα βάζετε όλη την ώρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0