Basket Talk

Περιστέρι - Ολυμπιακός 57-92: Στα ημιτελικά... δια περιπάτου οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Περιστέρι - Ολυμπιακός 57-92: Στα ημιτελικά... δια περιπάτου οι «ερυθρόλευκοι» (video)
Ο Ολυμπιακός με μία πειστική εμφάνιση, έδειξε ότι επανέρχεται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και επικράτησε άνετα του Περιστερίου με 57-92, κάνοντας το 2-0 στη σειρά και «τσεκάροντας» το εισιτήριο για την τετράδα. Οι «ερυθρόλευκοι» στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα με πλεονέκτημα έδρας. 

Ο Ολυμπιακός, μετά την «θλιβερή», όπως την χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εμφάνιση στο πρώτο ματς της σειράς με το Περιστέρι, αντέδρασε και παρουσίασε ένα άκρως διαφορετικό πρόσωπο, επικρατώντας εύκολα της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς με 57-92, με το ματς να κρίνεται ουσιαστικά από τα πρώτα λεπτά. 

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε από την αρχή σοβαρός και παίζοντας σε υψηλό ρυθμό κατάφερε γρήγορα να φτάσει σε διψήφια διαφορά, μην αφήνοντας την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη (2-12 στο 3’), ξεκινώντας το ματς με 3/3 τρίποντα!

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι με ένα επιμέρους 2-13, κατάφεραν, βγάζοντας πολύ μεγάλη ενέργεια στο παρκέ, να ανεβάσουν τη διαφορά και στα επίπεδα των 20 πόντων (15-35 στο 12’), «κλειδώνοντας» τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, από το 2ο κιόλας δεκάλεπτο. Οι «ερυθρόλευκοι», που έχασαν με τραυματισμό τον ΜακΚίσικ, έκλεισαν το ημίχρονο στο +29, φτάνοντας πάνω από τους 50 πόντους (22-51 στο 20’). 

Το 2ο ημίχρονο ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να παίζει εξαιρετική άμυνα και να μην αφήνει τους γηπεδούχους να «ανασάνουν» επιθετικά, φτάνοντας να προηγηθεί μέχρι και με +41, στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου (36-77 στο 32’). 

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 22-51, 36-74, 57-92

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0