Basket Talk

Χιτ - Σέλτικς 80-93: Τεράστιο break για την Βοστόνη και μία… ανάσα από τους τελικούς! (video)

Χιτ - Σέλτικς 80-93: Τεράστιο break για την Βοστόνη και μία… ανάσα από τους τελικούς! (video)

Τεράστια νίκη πανηγύρισαν οι Μπόστον Σέλτικς στην έδρα των Μαιάμι Χιτ, καθώς επικράτησαν με 93-80 στο Game 5 και χρειάζονται μόλις μία νίκη στο επόμενο ματς, για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στους τελικούς του NBA!

Οι Σέλτικς έκαναν break με 93-80 στο Game 5 στην έδρα των Χιτ και πλέον χρειάζονται άλλη μια νίκη για να περάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Η ομάδα του Ουντόκα ήταν εξαιρετική και είχε ως κορυφαίος της τον Μπράουν που έβαλε 25 πόντους, ενώ ο Τέιτουμ έκανε φοβερό παιχνίδι με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, «αγγίζοντας» το triple-double.

Από την άλλη πλευρά, οι Χιτ είχαν τον Μπάτλερ για δεύτερο σερί ματς… άστοχο, σημειώνοντας 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Θετικός ήταν ο Αντεμπάγιο που είχε 18 πόντους με 10 ριμπάουντ, όμως δεν ήταν αρκετός για να σώσει την ομάδα του.

Οι Σέλτικς τελείωσαν το ματς με 10/33 τρίποντα, ενώ οι ηττημένοι με το αποκαρδιωτικό 7/45, ένα ποσοστό που δεν γινόταν να τους χαρίσει τη νίκη. Τέλος, ο Λάουρι ήταν άφαντος στο ματς με 0/6 σουτ και 0/5 τρίποντα και δείχνει να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0