Basket Talk

Βεζένκοβ: «Αποτυχημένη η χρονιά αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Βεζένκοβ: «Αποτυχημένη η χρονιά αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα»
Ο Ελληνο-Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Περιστέρι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ, μετά την δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου, που έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ

«Δεν υπάρχει έλλειμμα διάθεσης. Δεν παίξαμε καλά, θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε όσες θέλετε. Άδειασμα, η ζώνη… Δεν ήμασταν εδώ, δεν παίξαμε με ενέργεια. Σίγουρα η πρώτη βδομάδα μετά το Final 4 είναι δύσκολη, αλλά έχουμε μόνο 10-15 μέρες να προετοιμαστούμε και αν δεν πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος η χρονιά θα είναι αποτυχημένη».

«Δεν μας μπέρδεψε η ζώνη του Περιστερίου, αλλά δεν μείναμε εκεί. Ο καθένας ήθελε να κάνει το κάτι δικό του και δεν κάναμε ό,τι ήθελε ο προπονητής. Κρατάμε τη νίκη και τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη συνέχεια, γιατί ο Προμηθέας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με ξένους και Έλληνες υψηλού επιπέδου. Αν παρουσιάσουμε το σημερινό πρόσωπο θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Πρέπει να παίξουμε τον αγώνα της Παρασκευής, να δείξουμε τελείως διαφορετική εικόνα, για εμάς, για τους κόπους μας και αυτό που κάνουμε εννιά μήνες».

 «Ο κόσμος μας έχει δείξει την στήριξή του όλη την χρονιά και η εικόνα σήμερα δεν είναι αντιπροσωπευτική. Κάτω τα κεφάλια και συνεχίζουμε για τον στόχο μας. Ο κόσμος είναι δίπλα μας, στα δύσκολα, στα ταξίδια, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, αλλά η εικόνα μας σήμερα δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, κάτω τα κεφάλια και να δουλέψουμε για τον μεγάλο μας στόχο. Το παρελθόν είναι παρελθόν, ο στόχος και το κίνητρο είναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Προμηθέας έχει έξι ξένους πολύ καλούς και Έλληνες εθνικής ομάδας. Αν παρουσιάσουμε ίδια εικόνα, θα χάσουμε». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0