Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν θλιβεροί - Το θέμα είναι πνευματικό» (video)

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν θλιβεροί - Το θέμα είναι πνευματικό» (video)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Περιστέρι, παρά τη νίκη, χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του θλιβερή, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου με 79-67

«Αντικειμενικά, ήμασταν θλιβεροί! Η εμφάνισή μας ήταν θλιβερή. Καταλαβαίνω απόλυτα το άδεισμα έπειτα από το Final 4 και ό,τι προσπάθεια έγινε εκεί, μετά από μια τέτοια διοργάνωση. Υπάρχει πάντα ένα άδεισμα, θέλεις μια εβδομάδα να επιστρέψεις σε νορμάλ ρυθμούς. Το σέβομαι απόλυτα. Γενικά, η προσπάθειά μας σήμερα ήταν απογοητευτική».

Σχετικά με το περιστατικό που συνέβη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον έντονο διάλογο που είχαν στο 3ο δεκάλεπτο, είπε: «Αυτό είναι gossip! Εδώ πρέπει να μιλάμε μόνο για το μπάσκετ και όχι για το τι σχέση έχω εγώ με τους παίκτες, το τι τους λέω στα αποδυτήρια ή στον πάγκο. Με όλο τον σεβασμό... Δεν απαντάω σε αυτό. Αν έγινε αντιληπτό, μπορείτε να το σχολιάσετε εσείς. Πολύ ευχαρίστως».

Ενώ έδωσε τη δική του εξήγηση για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του: «Το ότι σήμερα περπατάγαμε, γιατί σήμερα περπατάγαμε σε όλο το ματς, έχει σχέση σίγουρα με την έλλειψη κινήτρου και διάθεσης, είναι πιο πολύ πνευματικό το θέμα, σωματικά είμαστε μια χαρά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0