Basket Talk

Bόβορας: « Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει απέναντι στη Λάρισα»

Bόβορας: « Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει απέναντι στη Λάρισα»

Ο Γιώργος Βόβορας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι», θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό και να παρουσιαστούν όπως πρέπει απέναντι στη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 85-65 στο Nick Gallis Hall, του Άρη, κάνοντας το 2-0 στη σειρά και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Βόβορας, παραχώρησε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση, τονίζοντας ότι η ομάδα του λειτούργησε καλά αμυντικά και πλέον επικεντρώνεται στους ημιτελικούς με τη Λάρισα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

«Σίγουρα περιμέναμε μία αντίδραση από τον Άρη. Ξεκίνησε πολύ καλά και πολύ δυνατά. Νομίζω όμως πως στη συνέχεια βρήκαμε καθαρό μυαλό, είχαμε καλές αποφάσεις και ελέγξαμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Για την ομάδα της Λάρισας δήλωσε:

«Έχουμε μία μέρα να ξεκουραστούμε και μετά βάζουμε στόχο τη Λάρισα. Έδειξαν εξαιρετική εικόνα στο δεύτερο γύρο. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει ώστε να κάνουμε τα βήματα που πρέπει και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στους τελικούς.»

www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0