Basket Talk

Επιστρέφουν στον Ολυμπιακό Νικολαΐδης, Κολοβέρος και Τσάμης

Επιστρέφουν στον Ολυμπιακό Νικολαΐδης, Κολοβέρος και Τσάμης
Τρεις επιστροφές στον Ολυμπιακό
Οι Ιωσήφ Κολοβέρος, Αλέξανδρος Νικολαϊδης και Παναγιώτης Τσάμης, οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό και τη φετινή χρονιά είχα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε Ιωνικό Νίκαιας, Λαύριο και Πανερυθραϊκό (σσ. αγωνίζεται στην Α2) αντίστοιχα, επιστρέφουν στο ΣΕΦ και ακολουθούν μεταβατικό στάδιο προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ των «ερυθρολεύκων».

Και οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος και ως εκ τούτου οι παίκτες θα προπονούνται πλέον με τον Ολυμπιακό, στον οποίο και ανήκουν, προκειμένου να εκτιμηθεί αν και ποιοι από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ή αν θα παραχωρηθούν πάλι κάπου ως δανεικοί για να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Κολοβέρος είχε κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 2.5 πόντους και 2.4 ασίστ σε 20 εμφανίσεις με τον Ιωνικό στην Basket League και ο Νικολαΐδης 6.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.3 τελικές πάσες σε 21 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λαυρίου

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0