Basket Talk

Επιστολή-καταγγελία προς ΚΕΔ του διαιτητή Τάσου Μάνου

Επιστολή-καταγγελία προς ΚΕΔ του διαιτητή Τάσου Μάνου
Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Μάνος αποφάσισε να δώσει επίσημη συνέχεια στην ξαφνική αλλαγή του ορισμού του στον αγώνα Ολυμπιακός-Κολοσσός της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League καταγγέλλοντας παράλληλα και την εξαφάνισή του από τους ορισμούς για τους αγώνες της πρώτης φάσης των πλέι-οφ.
 
Σχετικά Άρθρα
Πριν δύο εβδομάδες όπως είχε αναφέρει το BN Sports το όνομα του Τάσου Μάνου αν και είχε οριστεί στον αγώνα ΟλυμπιακόςΚολοσσός για την τελευταία αγωνιστική της Basket League ξαφνικά εξαφανίστηκε και έγινε «αμοιβαία» αλλαγή με τον διεθνή διαιτητή Φούφη που είχε οριστεί στον αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός.
 
Ο κ.Μάνος έστειλε πριν λίγες μέρες στην ΚΕΔ επιστολή με την οποία ζητάει να του κοινοποιηθούν οι λόγοι της αλλαγής του αρχικού ορισμού του σε εκείνο το ματς για την οποία αλλαγή όπως αναφέρει ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ ενώ ζητάει να μάθει και τους λόγους του αποκλεισμού του από τους ορισμούς των αγώνων της πρώτης φάσης των πλέι-οφ.
 
Τα κυριότερα σημεία της αποστολής του Τάσου Μάνου.
 
«Ο πρόσφατος αποκλεισμός μου, με απόφασή σας, από τους ορισμούς της πρώτης φάσης των Play – Off, δεν στηρίζεται σε αγωνιστικά κριτήρια, αλλά σε άλλου είδους -άγνωστες σε εμένα- σταθμίσεις και αποφάσεις σας, οι οποίες τυγχάνουν καταχρηστικές καθώς αντιστρατεύονται τις αρχές της διαφάνειας, της ισονομίας και της αξιοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση, η τακτική σας αυτή με προσβάλλει ως άτομο και διεθνή διαιτητή και μου προξενεί ηθική βλάβη αλλά και υλική ζημία, κατά μείζονα δε λόγο, επειδή δεν στηρίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια ούτε τεκμηριώνεται στη βάση αγωνιστικής αξιολόγησής μου. Διαμαρτύρομαι για τον -με απόφασή σας- αναίτιο και αδικαιολόγητο αποκλεισμό μου από τους ορισμούς των αγώνων της πρώτης φάσης των Play Off της Α1 εθνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και σας καλώ να μου γνωστοποιήσετε τον λόγο και τα κριτήρια της απόφασής αυτής, όπως επίσης σας καλώ να μου γνωστοποιήσετε τον λόγο για τον οποίο άλλαξε ο αρχικός ορισμός μου την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, σύμφωνα με τα παραπάνω αναφερόμενα» αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0