Basket Talk

Μυθικοί Ουόριορς: Ένα «βήμα» από τους τελικούς του NBA και την... σκούπα! (video)

Μυθικοί Ουόριορς: Ένα «βήμα» από τους τελικούς του NBA και την... σκούπα! (video)
Οι Ουόριορς επικράτησαν με 109-100 (22/05) των Ντάλας Μάβερικς, έκαναν το 3-0 στη μεταξύ τους σειρά και απέχουν μόλις μία νίκη από τους τελικούς του NBΑ, μέσω μιας επιβλητικής... σκούπας.
Αυτός ο Στεφ Κάρι, με συμπαραστάτη τον Άντριου Ουίγκινς, δεν γινόταν να σταματηθεί. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς υπέταξαν για τρίτη σερί φορά τους Ντάλας Μάβερικς, επικρατώντας με 109-100 (22/05) και με το 3-0 στον... σάκο, απέχουν μόλις μία νίκη από την επιστροφή τους στους τελικούς του NBA, μετά από τρία χρόνια!

Όπως προαναφέρθηκε, παίκτης-κλειδί ο Στεφ που πέτυχε 31 πόντους και είχε 11 ασίστ, με τον Ουίγκινς να μην υστερεί, σημειώνοντας παράλληλα double-double, με 27 πόντους και 11 ασίστ. Από την πλευρά τον Μάβερικς, ένας Ντόντσιτς δεν αρκούσε για τη νίκη, αφού παρά τους 40 πόντους του -και τους 26 του Ντίνγουιντι- η ομάδα του Ντάλας δεν γλίτωσε την ήττα.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/05, 04:00 ώρα Ελλάδας) και είτε η σειρά θα λάβει «τέλος», είτε οι Μάβερικς θα βρουν ένα «δάνειο ζωής».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0